• Inläggskategori:Retriverjakt

För er som varit funktionärer under 2017 i SSRK Småland

Har du varit funktionär hos SSRK Småland under 2017? Då vill vi gärna bjuda in dig till en träningshelg på markerna runt Asa Vandrarhem!

När: 10-11 Mars

Var: Asa Vandrarhem

SSRK Småland bjuder på mat under lördag kväll och betalar en liten del av kostnaden för boendet. Det är ännu oklart hur mycket boendet kommer kosta, men ca 200kr per person.
Det kommer inte vara någon instruktör.

Lördagen den 10/3:

B-provs träning, alla klasser. Dummys.
Meddela vilken klass och om ni vill träna vatten eller inte (det är förmodligen lite kallt i mars.) Vi kommer behöva hjälpas åt att vara funktionärer åt varandra, men B-provs upplägget kommer vara klart, det går att ändra om man hellre vill göra på något annat sätt och ni får såklart möjlighet att träna om något inte går som det var tänkt.
Passa på att träna i en provsituation inför årets B-prov!

På lördagkvällen umgås vi och SSRK Småland fixar mat, meddela om ni har några allergier!

Söndagen den 11/3:

Beroende på hur många deltagare vi blir och vilken nivå på hundar så ordnar vi lite olika gruppträningar. Ni kanske behöver lite jaktlydnadsträning, eller så kanske ni har en lite mer rutinerad hund och vill ha en walk up träning! Eller så upptäckte ni något som ni behöver träna lite mer på efter lördagens B-provs träning och får såklart åka dit igen och träna.

Har ni förslag på någon mer aktivitet eller något annat? Låt mig veta!

Jag hoppas ni vill komma och vi och alla medlemmar är mycket tacksamma över ert engagemang under 2017!

Medtag egen lunch lördag & söndag och frukost till söndag. Det finns kylskåp och möjlighet till att värma mat på vandrarhemmet.

Sista anmälningsdag är den 25 februari 2018.
Vid anmälan ange vilken klass till B-provsträningen, önskemål om vad ni vill göra under söndagen och om ni har några allergier!
Anmäl er via mejl till e-emiliaa@live.se