Om du som privat instruktör vill annonsera dina kurser här på hemsidan så finner du information <<här>>

.

Laddar Evenemang Deprecated: tribe_get_view( $view = false ) är taget ur bruk sedan version 6.0.0! Använd of this method without a defined $view will be completely removed soon. Please refer to https://evnt.is/v1-removal for template customization istället. in /customers/3/b/9/ssrksmaland.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5323

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning med Eva Marie Wergård om tävlingsspykologi!

tisdag (19 april) @ 18:30 - 21:00

kr50
”Jag vet att vi kan, men när det gäller så vill det sig inte.”
 
Föreläsningen handlar om hur du lyckas i din hundträning och på tävling genom att arbeta med dig själv genom mental träning. Eva-Marie är en inspirerande föreläsare och du kommer att gå ifrån föreläsningen med många konkreta övningar på hur du kan bli mentalt starkare och därmed få ut mer av både träning och tävling – och livet i stort! Upplägget riktar sig till oss somt tränar hund oavsett gren.
 
Eva Marie är utbildad biolog med en master i etologi (läran om djurens beteende) och även en kommande kandidatexamen i ledarskap och coaching. Har disputerat inom etolog med inriktning på träning av primater och arbetar vid sidan av som hundinstruktör och coach i eget företag.
 
Mer om Eva Marie kan du läsa HÄR.

Föreläsningen är för SSRK Smålands medlemmar och kostar 50 kr.

Den hålls tisdagen den 19 april kl 18.30-21.00 via Zoom. Du får ett mail efter anmälan och efter att du har betalat får du ett mail med länk till evenemanget. 

Du anmäler dig till föreläsningen HÄR.

Föreläsningen är begränsad till 100 platser, så först till kvarn…!

Detaljer

Datum:
tisdag (19 april)
Tid:
18:30 - 21:00
Kostnad:
kr50
Evenemang Kategorier:
, , , ,
Evenemang Taggar:
, , , , , , ,

Plats

Digital föreläsning

Arrangör

SSRK Småland